OPŠTI USLOVI PRUŽANJA USLUGA

Prodaja robe putem naše online prodavnice www.medana.rs, obavlja se u okviru registrovanog poljoprivrednog gazdinstva Dabić sa važećim podacima iz nastavka:

Pčelar: Goran Dabić
HID:801747015502
BPG : 801747006729
ID pcelinjaka: 801747015510
RS 1000043
Đordja Vojnovića 168
22320 Inđija

Prodajna cena robe je naznačena uz svaki artikal, a mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja se u skladu sa uslovima koji su objavljeni na medana.rs – shop online;

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina:

  • Plaćanje pouzećem
  • Opštom uplatnicom/e-bankingom – uputstvo možete naći ovde.

Kakva je garancija za proizvode Medana i kako se ostvaruje pravo na reklamaciju i povraćaj robe:

Medanini proizvodi su proizvedeni sa najboljom proizvodjačkom praksom, pakovanje proizvoda vrši se u objektima registrovanim u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva pod brojem RS 10000-43.

Medanini proizvodi su prirodni i sastojci u njima su prirodnog porekla. To su med, biljne komponente, lešnici.

Dajemo garanciju na kvalitet naših proizvoda a naše proizvode kontroliše Zavod za javno zdravlje Požarevac.

USLOVI KUPOVINE

Cena proizvoda navedena na sajtu je konačna u trenutku porudžbine. Sve cene su u dinarima bez uključenih troškova dostave. Po izvršenom naručivanju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu izvršene porudžbine. Povratna mail poruka sadrži podatke o narudžbini i vaše kontakt podatke za isporuku koje ste ostavili prilikom poručivanja sa cenom proizvoda i troškovima dostave ako postoje.

Proizvodi koje naručite putem sajta www.medana.rs biće vam isporučeni putem kurirskih službi Aks ili Post Express. Naručenu robu plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Naručeni proizvod ili proizvodi biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma porudžbine. Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama ili dodje do vanrednih okolnosti koje sprečavaju isporuku narudžbine, bićete obavešteni o nemogućnosti da vam se proizvod isporuči u predvidjeno vreme i dobićete informaciju kada će to biti moguće.

ODUSTAJANJE OD KUPOVINE

Naručilac ima pravo da odustane od narudžbine i ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača potrošač ima pravo na odustanak od ugovora u roku od 14 dana od prijema pošiljke. Kupljeni proizvod može da vrati sa troškovima slanja na njegov račun i obavezno sa pisanom izjavom koju daje na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija, koji se može preuzeti ovde. Nakon prijema vraćene robe kupcu se putem PostNet uplatnice vraća uplaćen novac za vrednost proizvoda najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je prodavac primio obrazac za odustanak. Troškovi slanja pošiljke padaju na teret kupca.

Za sva pitanja u vezi kupovine proizvoda, cena ili isporuke možete nam pisati na mail medana@medana.rs  ili nam postaviti pitanje putem telefona 063/ 23 25 28.

Mi cenimo naše kupce i trudimo se da zadržimo njihovo poverenje.

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je Prazna