O NAMA

DOBRO DOŠLI

Mi smo MEDANA. Mala punionica sa velikim ciljevima.

Spremite se da se upoznate sa jednom ne tako čestom i veoma neverovatnom pričom.

Poljoprivredno gazdinstvo “Dabić“ je zvanično osnovano 01.02.2017.
Osnovna delatnost je pčelarstvo, tj. gajenje pčela, sakupljanje meda i od nedavno proizvodnja mednih mešavina i preparata. 

Moj otac i deda nisu bilu pčelari, želja za život sa prirodom me usmerila u tom pravcu.

Tačnije 2007. sam dožioveo tešku alergijsku reakciju u vidu anafilaktičkog šoka od kada mi zvanična medicina  zabranjuje boravak u prirodi, izlazak iz kuće u vreme cvetanja biljaka…

Kako sam se do tog trenutka bavio sportom, obožavao prirodu…donošenje odluke da budem izolovan od svega pomenutog za mene je bilo neprihvatljivo. 

Više od osam godina sam bio pod budnim okom lekara, farmaceutskim terapijama i sve vreme tražio nešto prirodno što bi me vratilo prirodi.

Pročitao sam mnogo literature na temu alergija i kako se boriti sa njima i najvažniji zaključak do kojeg dolazim:

Lek je u prirodi i nama samima

Svima nam je dobro poznato da je med izuzetno korisna supstanca u očuvanju i jačanju imuniteta i detoksikaciji organizma. 

Od tada počinjem sa svakodnevnom upotrebom meda tako što prvo nakon ustajanja popijem 2 dl tople vode sa 2 kašičice meda i pola limuna. 

Kao što sam napisao, lek je u prirodi i nama samima, pčela zna kako da ga napravi a nama ostaje da svakodnevno konzumiramo.

Kako ništa nije slučajno, tako i to da me prirodi vraćaju najvažnija bića na zemlji – pčele.

Proizvodnju sopstvenog meda i rad sa pčelama počinjem 2015. a nedugo posle toga organizam mi je toliko ojačao da sam prestao da pijem lekove na koje sam doživotno bio osudjen.

Kako pčele ne znaju još samo da pričaju, posle svega sam shvatio da je moja životna misija podizanje svesti kod ljudi o značaju lekovitosti meda i drugih produkta prirode.

Med je hrana koja pomaže u lečenju svih bolesti i smatram da svako treba obavezno da ima svog pčelara ili da počne da se bavi pčelarstvom jer  tako obezbedjujemo sebi i svojoj porodici zdrav i sladak život.

Pronadji svog pčelara ili postani pčelar!!!

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je Prazna