MED I POMORANDŽA
250g
547 рсд
- Hranljiva bomba za vitalnost.
- Imunološki podsticaj s vitaminom C.
- Podrška varenju s prirodnim enzimima.
- Brza i dugotrajna energija iz meda.
ZA BILO KOJA TRI PORUČENA PROIZVODA SLEDI POKLON UZORAK, POKLON MAGNET I BESPLATNA DOSTAVA
Bogatstvo hranljivim sastojcima:
Med sa dodatkom narandže kombinuje blagodeti meda, koji je prirodni zaslađivač bogat antioksidansima, enzimima i mineralima, sa vitaminima i vlaknima koje pruža narandža. Ovaj spoj pruža organizmu širok spektar hranljivih materija koje podržavaju opšte zdravlje.
Jačanje imunološkog sistema:
Kombinacija meda i narandže može doprineti jačanju imunološkog sistema zbog prisustva vitamina C, koji je poznat po svojoj sposobnosti da podržava otpornost organizma. Ovaj duo može pomoći u borbi protiv prehlada, gripa i drugih infekcija.
Poboljšanje varenja:
Med sa narandžom može imati pozitivan uticaj na sistem za varenje. Enzimi prisutni u medu podržavaju procese varenja, dok vlakna iz narandže mogu pomoći u regulisanju probave. Ovo je posebno korisno za ljude koji imaju problema sa varenjem ili žele unaprediti svoju gastrointestinalnu funkciju.
Energetski podsticaj:
Kombinacija prirodnog šećera iz meda i vitamina iz narandže pruža brz i dugotrajan izvor energije. Ova ukusna kombinacija može biti odličan izbor za one koji traže prirodan način da podignu energiju bez potrebe za veštačkim stimulansima.

ŠTA JE LIOFILIZOVANO VOĆE?
Najbolji, ali ujedno i najzahtevniji proces sušenja voća upravo je liofilizacija. Ova tehnika zasniva se na metodi sušenja pri veoma niskim temperaturama. Ako se pitate kako je to moguće, evo odgovora: neophodno je da se, pre svega, odaberu cele i sveže voćkice (najčešće je to bobičasto voće – maline, kupine, borovnice ili jagode).
Ono se potom zamrzava na prilično niskim temperaturama (i do –60). Tako zamrznuto, stavlja se u vakum, a određeni vazdušni pritisak suši voće. Sav taj proces traje i do 40 sati. Na taj način vrši se dehidratacija voća, te iz ploda ispari i do 90% vode.
Liofilizacijom voće zadržava svoj hemijski sastav i zapreminu. Kontaminacija proizvoda biva izbegnuta jer većina mikroorganizama, pre svega bakterije i plesni, ne opstaju nakon ovog procesa. Takođe, hranljiva svojstva, prirodan miris, aroma, ukus i izgled ostaju očuvani, te imamo proizvod visoke prehrambene vrednosti. Osim toga, ovako sušeno voće ima duži rok trajanja.
VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU
MERE OPREZA I KONTRAINDIKACIJE :
Pre konzumacije potrebno je uraditi test: malu količinu proizvoda naneti na podlakticu i ostaviti 15 minuta da odstoji.
Ukoliko se javi bilo koja promena na koži, proizvod ne smete koristiti.
Ukoliko nema nikakvih promena na koži, potrebno je uraditi još jedan mali test – vrlo malu količinu proizvoda (veličine zrna šećera) stavite pod jezik.
Ukoliko se javi bilo kakva reakcija, proizvod ne smete koristiti.
Ukoliko nema nikave reakcije, osim potpune miline, slobodno možete uživati u konzumaciji meda sa pomorandžom .
Ne preporučuje se deci mlađoj od 12 meseci, dijabetičarima i osobama koje imaju problema sa alergijama .
POSEBNI USLOVI ČUVANJA :
Čuvanje kod kuće treba da bude u skladu sa utvrđenim standardima:
-temperatura u prostoriji treba da bude do 20 ° C , a vlažnost mora biti niska.
- MED treba čuvati u zatvorenoj orginalnoj tegli .
- Odlično mesto za čuvanje – frižider. Uvek ima ravnu temperaturu i nisku vlažnost.
- Kuhinja – nije najbolji izbor. Visoko isparavanje i spoljni mirisi mogu dovesti do naglog oštećenja proizvoda . Ovo mesto se može koristiti samo ako nema drugog izbora.
- Takodje preporuka ja da se čuva u posebnoj prostoriji za namernice – špaiz gde temperatura ne prelazi 20 °
NAČIN KONZUMIRANJA :
MED ne bi trebalo odmah progutati, već postepeno otapati u ustima.
Takođe se može konzumirati u čaši tople vode, mleka ili čaja kai namazati na hleb ili palačinke .
Preporučena dnevna doza je 1-2 kašičice MEDA I NARANDŽE.
ZDRAVO SA MEDANOM ♥
Komentara