MED I JAGODE

250g

(3 recenzije korisnika)

547 рсд

  • Kombinacija meda i visoko kvalitetnog liofilizovanog voća
  • Snažan antioksidant
  • Smanjuje rizik od nastanka katarakte
  • Bogat izvor vitamina C
  • Osvežava i okrepljuje organizam

ZA BILO KOJA TRI PORUČENA PROIZVODA SLEDI POKLON UZORAK, POKLON MAGNET I BESPLATNA DOSTAVA

MED I JAGODE ZA MAKSIMALNO OSVEŽENJE

Jagode su voće koje svi vole, a posle ovog članka ćete ih zavoleti još više.

Sa njihovim pojavljivanjem budi se radost i sreća kod ljudi, delimično zbog nagoveštaja dolazećeg lepog vremena a većim delom zbog fantastičnog ukusa, pripreme voćnih salata i mnogobrojnih poslastica.

Kako bi uživali u jagodama cele godine, pretočili smo ovo parče sreće u teglicu.

Uživajte u ukusu meda i jagode, zaslužili ste!

Jagode su bogate vitaminom C i odličan su antioksidant.
Takođe pomažu pri sagorevanju masnih naslaga u organizmu, jer ih telo koristi kao gorivo.

Zbog fenolnih kiselina koje poseduju, jagode imaju antialergena svojstva.

Bobičasto voće, a među njima i jagode, mogu da poboljšaju dobar holesterol i pogodno deluju na regulaciju krvnog pritiska.

 

ŠTA JE LIOFILIZOVANO VOĆE?

Najbolji, ali ujedno i najzahtevniji proces sušenja voća upravo je liofilizacija. Ova tehnika zasniva se na metodi sušenja pri veoma niskim temperaturama. Ako se pitate kako je to moguće, evo odgovora: neophodno je da se, pre svega, odaberu cele i sveže voćkice (najčešće je to bobičasto voće – maline, kupine, borovnice ili jagode).

Ono se potom zamrzava na prilično niskim temperaturama (i do –60). Tako zamrznuto, stavlja se u vakum, a određeni vazdušni pritisak suši voće. Sav taj proces traje i do 40 sati. Na taj način vrši se dehidratacija voća, te iz ploda ispari i do 90% vode.

Liofilizacijom voće zadržava svoj hemijski sastav i zapreminu. Kontaminacija proizvoda biva izbegnuta jer većina mikroorganizama, pre svega bakterije i plesni, ne opstaju nakon ovog procesa. Takođe, hranljiva svojstva, prirodan miris, aroma, ukus i izgled ostaju očuvani, te imamo proizvod visoke prehrambene vrednosti.  Osim toga, ovako sušeno voće ima duži rok trajanja.

VIŠE INFORMACIJA O PROIZVODU

MERE OPREZA I KONTRAINDIKACIJE :

Pre konzumacije potrebno je uraditi test: malu količinu proizvoda naneti na podlakticu i ostaviti 15 minuta da odstoji.

Ukoliko se javi bilo koja promena na koži, proizvod ne smete koristiti.

Ukoliko nema nikakvih promena na koži, potrebno je uraditi još jedan mali test – vrlo malu količinu proizvoda (veličine zrna šećera) stavite pod jezik.

Ukoliko se javi bilo kakva reakcija, proizvod ne smete koristiti.

Ukoliko nema nikave reakcije, osim potpune miline, slobodno možete uživati u konzumaciji  meda sa jagodama .

Ne preporučuje se deci mlađoj od 12 meseci, dijabetičarima i osobama koje imaju problema sa alergijama .

POSEBNI USLOVI ČUVANJA  :

Čuvanje  kod kuće treba da bude u skladu sa utvrđenim standardima:
-temperatura u prostoriji treba da bude do 20 ° C , a vlažnost mora biti niska.

  1. MED I JAGODE treba čuvati u zatvorenoj orginalnoj tegli . Plastične tegle i poklopac omogućava mirise i vlagu.
  2. Odlično mesto za čuvanje – frižider. Uvek ima ravnu temperaturu i nisku vlažnost.
  3. Kuhinja – nije najbolji izbor. Visoko isparavanje i spoljni mirisi mogu dovesti do naglog oštećenja proizvoda . Ovo mesto se može koristiti samo ako nema drugog izbora.
  4. Takodje preporuka ja da se čuva u posebnoj prostoriji za namernice – špaiz gde temperatura ne prelazi 20 °

NAČIN KONZUMIRANJA :

MED I JAGODE ne bi trebalo odmah progutati, već postepeno otapati u ustima.

ZDRAVO SA MEDANOM ♥

3 reviews for MED I JAGODE

  1. Jovana

    Ništa lepše od svežih jagoda sa šlagom. Ali u nedostatku toga, spas nalazim u mešavini meda i jagoda😀

  2. Zdravko

    Poručio sam celu paletu voćnih proizvoda. Nema pobednika, svi ukusi su sjajni.

  3. Sara

    Malo je reći da sam oduševljena! Jagode su uvek prvi izbor što se mene tiče.

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je Prazna