Mediji vole Medanu, pogledajte zašto!

Domaćinske priče (2021)

Čak i Lepog Brku je zainteresovalo šta se to sprema u Medaninoj punionici! Pogledajte prilog gde nam Goran i Nenad pričaju o neodoljivim Medaninim proizvodima.

Prelo u našem sokaku (2021)

Naš cilj je jasan, Medana ne odustaje. Na našem putu proširenja svesti o važnosti konzumacije meda dobili smo još jednu sjajnu priliku. U nastavku možete videti prilog iz emisije “Prelo u našem sokaku” koja je emitovana na Happy TV-u

RTS Šarenica (2020)

Medana nastavlja da osvaja prijatelje iz cele Srbije. Naš osnivač Goran Dabić još jednom je imao priliku da proširi bitnost meda u našoj svakodnevnici i predstavi nove Medanine proizvode u Šarenici na RTS-u!

Dani meda – Inđija

Prvo nase javno pojavljivanje bilo je u Inđiji na manifestaciji “Dani meda” Inđija 2019. Tada smo već bili zapaženi od strane lokalnih Inđijskih medija koji su nam omogućili predstavljanje naših proizvoda na lokalnom nivou i bili vetar u leđa za podizanje naše misije o značaju meda u ishrani na viši nivo.

Vojvođanska TV

Medana krem ubrzo počinje svojim ukusom i kvalitetom da osvaja i ostale potrošače van Inđije. Pored zadovoljnih potrošača koji nam šalju svoje snimke i utiske, veliko zadovoljstvom nam je bilo što Vojvođanska TV u udarnom terminu na svojoj TV objavljuje reportažu o Medani.

RTS Šarenica

Da su Medanini proizvodi na pravom putu pored zlatnih medalja osvojenih na međunarodnom takmičenju Jula 2019. potvrđuje i reportaža o Medana kremu u svima poznatoj Šarenici na RTS-u.

Novosti

Svima nam je poznato da su medijima zanimljivi ili pobednici ili gubitnici…sredine nema mnogo…Pretpostavljam da pitanje pre pregladanog priloga neće biti teško: Šta mislite za Medanu?

Dani Vojvodine u Beogradu

Turistička organizacija Inđija je bila među prvima koji je zapazila Medanine proizvode. Odlučile se za nas i još tri izlagača da predstavljamo Opštinu Inđija na izuzetnoj manifestaciji “Dani Vojvodine u Beogradu”

Medanin štand su posećivali mnogobrojni pčelari, deca, stariji, turisti…Od skoro svakog smo dobili pohvale za ukus s obzirom da su svi mogli da probaju Medanin krem…

Bilje i Zdravlje

Velika nam je čast što je ostvarena saradnja sa predstavnicima časopisa “Bilje i zdravlje” i napravljen prvi zajednički korak u misiji “Podizanje svesti o značaju meda u ljudskoj ishrani i značaju pčela za ljude.” O narednim koracima ćemo vas upoznati preko našeg sajta i časopisa Bilje i zdravlje.

Medana na Belom Dvoru

Medana, kao predstavnik Lokalne samouprave Indjija, je imala priliku da predstavi i ponudi na degustaciju svoja 2 proizvoda na Belom Dvoru. Bagremov med i Krem od meda i lešnika oduševili su posetioce skupa.

Inat jači od alergije

Kako najaviti sledeći članak koji je Ivana detaljno opisala?! Mogu samo da ponovim jednu rečenicu “Pravi lek je u prirodi”

Copy link